Mobillån

BraSveriges äldsta lånegivare av sms-lån

BraLåna 1000kr kostnadsfritt

BraInformativ och tydlig webbsida

Mobillån var faktiskt först i Sverige med att erbjuda sms-lån! De blev snabbt kända för sin radioreklam som skapade både irritation och behov med sången ”Sms:a låna, Sms:a låna”. Detta var så tidigt som 2005 och vid den tiden var det inte många som trodde att många skulle ha ett så stort behov av en sådan tjänst. Tills idag har Mobillån lånat ut pengar till tusentals kunder och de fortsätter att kontinuerligt utveckla sina kredittjänster.

Anledningen till att Mobillån startade sin tjänst var för att det var på tok för krångligt att ansöka om ett lån hos banken, det tog väldigt lång tid och bankerna beviljade inte små lån utan att kräva motivering och olika former av säkerheter. Mobillån var inte ensamma att tycka detta, vilket gjorde att företaget växte snabb och idag är det en av Sveriges största lånegivare av sms-lån.

Nu erbjuder Mobillån dig att låna 1000kr kostnadsfritt vid första lånetillfället!

Mobillån finns där när de behövs

MobillånTanken är inte att Mobillån ska täcka ditt behov när du behöver köpa en ny bil eller ett hus, det är när de små men jobbiga sakerna inträffar som Mobillåns sms-lån är värdefullast.

Bilen kanske har gått sönder och gjort att du fått oväntat stora utgifter eller så kanske du har hittat en ”one of a kind” där du känner att du bara måste köpa saken men att du inte har råd för stunden. Då är det bara att lyfta mobilen och ansöka om ett sms-lån hos Mobillån.

Läs mer om Mobillån