Meddelandelån

BraMöjligt att flytta förfallodatum

BraMycket tydligt och enkelt lån

BraLåga lånekostnader

Meddelandelån är en av de äldsta och mest använda lånegivaren av alla s.k. kreditbolag i Sverige. Deras affärsidé går ut på att erbjuda små, smidiga och snabba sms-lån till privatpersoner som har ett behov av extra pengar med kort varsel. En stor fördel med Meddelandelån är att de är väldigt tydliga med kostnader och de villkor som deras sms-lån är förenade med.

Det som gör Meddelandelån så enkelt är att de inte har rörliga räntor, du betalar en fast summa ur en prislista som baseras på lånebeloppet och den återbetalningstid du väljer, du behöver således inte räkna och själv lista ut vad ditt lån kommer kosta dig hos Meddelandelån. Det görs alltid en kreditprövning vid varje ny ansökan och för att du och andra ska vara trygga så blir du uppringd av Meddelandelån efter att du ansökt, för att de ska kunna fastställa att du är den person du utger dig att vara.

Flexibla lån hos Meddelandelån

Meddelandelån bildOm det skulle uppstå något oväntat som gör att du får svårt att återbetala ditt lån i tid så kan du ändra förfallodatumet på din faktura. Denna smidiga tjänst kommer du åt enkelt genom att bara logga in på ”Ditt Meddelandelån”.

Flytt av förfallodag kan göras på alla lån över 500kr men du måste flytta varje individuell faktura. Detta gör Meddelandelån till en av de smidigaste och bästa lånegivarna som erbjuder sms-lån. Meddelandelån är en lånegivare som gör det enkla ännu enklare!

Det är ingen vanlig bank med höga kostnader, konstiga begrepp och onödiga avgifter, det är ett enkelt och nytänkande bolag med ambitionen att alltid vara den där snabba och trygga lånegivaren som finns till hands när det behövs.