Wasa Kredit

BraTrygg lånegivare med Länsförsäkringar i ryggen

BraLåg ränta utan dolda avgifter

BraMöjlighet att teckna låneskydd för extra trygghet

Wasa Kredit känner de flesta igen och moderbolaget Länsförsäkringar är ännu mer känt, vilket skapar en stor trygghet hos lånegivarens kunder. På Wasa Kredit jobbar de hårt för att erbjuda privatlån som går snabbt och enkelt samt att de vill visa ett personligt engagemang för dig som kund.

Du kan ansöka om att få låna mellan 7000 till 350.000kr i upp till 12 år och med Wasa Kredit får du mycket tydliga rutiner och snabba kreditbesked när du skickat in din ansökan. Lånegivaren finns över hela Sverige med kontor i nästan varje hört, från Umeå i norr till Malmö i söder. Privatlånet är inte förenat med någon säkerhet, vilket gör att du heller inte behöver motivera anledningen till lånet.

Så fort det blivit godkänt och du fått dina pengar från Wasa Kredit så gör du vad du vill med pengarna. Först fyller du i en ansökan direkt på nätet via Wasa Kredits hemsida, efter att de gjort en kreditbedömning får du snabbt, oftast efter bara några minuter. När lånet är beviljat så får du avtalet i brevlådan som du sedan signerar och skickar tillbaks. Efter det får du dina pengar och sedan kommer en återbetalningsavi varje månad på posten.

Wasa Kredit – Ett tryggt val

Wasa Kredit webbsidaNär du ansöker om ett privatlån hos Wasa Kredit så har du även möjligheten att teckna ett låneskydd. Med låneskyddet får du ett extra skydd om du skulle bli sjuk, arbetslös eller av någon anledning gå bort.

Låneskyddet ger dig möjlighet att kunna återbetala ditt lån även om din ekonomiska status förändras radikalt. Du får då möjligheten att anpassa din ekonomi till den då rådande livssituationen och du kan tryggt slappna av och jobba med att återställa din ekonomi i lugn och ro.