Compricer

BraMycket bra jämförelseportal för att hitta bästa lånet

BraHelt kostnadsfri tjänst för dig som användare

BraJämför många andra tjänster utöver lån

Compricer är en av Sveriges största portaler för jämförelser inom lån, försäkringar, el och mycket mer. De är helt enkelt en hjälp och vägledare för dig och din privatekonomi. Varje dag besöks Compricer av tusentals Svenskar som enkelt kan hitta de bästa och billigaste tjänsterna.

Användandet av tjänsterna är helt kostnadsfritt, det är bolagen som får betala för att vara med i jämförelsestriden om dig som kund. I och med detta så hjälper även Compricer till att göra marknaden och konkurrensen tuffare, så att priser pressas och villkor förbättras.

Förbättra din ekonomi med Compricer

compricer hemsidaDu får inte bara de bästa förutsättningarna för att kunna hitta ett lån med förmånliga villkor, på Compricer kan du även jämföra många andra tjänster som elpriser, försäkringar, pensioner, mobilabonnemang och mycket mer. Detta hjälper dig att kunna byta och teckna nya avtal som ger dig lägre kostnader och således en bättre ekonomi. Compricer lån erfarnheten har många år på nacken och man kan de olika marknaden som sin egna bakficka, så man kan känna sig trygg att Compricer verkligen vill hjälpa just dig att få bättre ekonomi.

Utöver alla jämförelser så har Compricer flera användbara guider som hjälper dig till en bättre privatekonomi. Lär dig mer om att spara pengar och vad som är viktigt att tänka på för att hålla nere kostnaderna i det vardagliga livet.

Läs om Compricer på www.sverigekredit.se/compricer