Nordnet

BraModern och stabil lånegivare

BraVäldigt låg ränta från 3,95%

BraLång återbetalningstid på max 15 år

Nordnet är en modern lånegivare som erbjuder privatlån på upp till 350.000kr som du kan återbetala på 2 till 15 år. Nordnet försöker hela tiden vara bäst på privatlån och erbjuda den lägsta räntan och kostnaden, men för att kunna göra det så ställs det lite krav på dig som låntagare. Räntan blir beroende på din kreditvärdighet, lånebeloppet och återbetalningstiden, så det går inte att säga exakt vad ett lån kostar.

Så länge du har en sund ekonomi så kommer du kunna få ett privatlån beviljat med god chans till marknadens lägsta ränta, ibland så låg som ca 4%. Nordnet är ett tryggt val som har stora resurser och lång erfarenhet av kreditgivning, dessutom har de tilldelats högsta kreditvärdighet (AAA), vilket är ett bevis på att bolaget är starkt, sunt och växande. 2011 fick Nordnet pris för bästa lån av Privata affärer.

Nordnet ställer krav för din trygghet

Nordnet bildFör att få låna pengar hos Nordnet så ställs det en del krav som måste uppfyllas, dessa krav är till för både din och bolagets trygghet. Nordnet lånar alltså inte ut till vem som helst, hur som helst och det gör lånegivaren till en mycket seriös och trygg aktör.
Exempel på dessa krav är:

  • Att du är minst 20 år gammal.
  • Minst 200.000 kr i årlig inkomst.
  • Svensk inkomst i minst 3 år
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • Lånet ska betalas tillbaks innan du fyller 71 år.