MoneyGo

LånegivareBeloppKostnadLöptid
MoneyGo sms-lån5000 kr -
30.000 kr
424 -
15720 kr
1-6 år

BraHögt maxbelopp på 30.000 kr

BraInga fasta avgifter, bara en låg ränta

BraMöjlighet att teckna låneskydd

MoneyGo är en lånegivare som erbjuder lite högre lånebelopp än de flesta andra finansbolag. Du kan ansöka om ett lån på upp till 30.000 kr som återbetalas på hela 72 månader utan krångliga villkor. Lånet är helt avgiftsfritt och räntan är relativt låg för denna formen av lån. Räntan är dessutom avdragsgill i din deklaration så själva lånet blir ännu billigare i slutändan.

Eftersom MoneyGo endast tar en ränta i kostnad så blir deras lån mycket förmånliga. Som en extra trygghet så erbjuds du att teckna ett låneskydd som täcker dina månadskostnader om du skulle bli sjuk eller arbetslös. En mycket bra tjänst som gör att du kan känna dig trygg med ditt lån. MoneyGo hjälper dig även att optimera din ekonomi om du känner att du lever på gränsen varje månad. På deras webbsida finns en nyttig guide som hjälper dig att få koll på ekonomin och att stärka den.

Om finansbolaget MoneyGo

Moneypal webbsidaMoneyGo är ett svenskt finansbolag startade under 2010 och har sedan dess vuxit stadigt och lånat ut pengar till tusentals privatpersoner. Finansbolaget är registrerat hos Finansinspektionen och de följer samtliga lagar och regler som gäller för att bedriva en s.k kreditverksamhet.

MoneyGo har som målsättning att erbjuda den bästa låneprodukten till privatpersoner som behöver låna mellan 5 000 – 30.000 kr, till lägsta möjliga kostnad.