ICA Banken

BraSmidigt och tryggt privatlån med högt maxbelopp

BraErbjuder flera andra banktjänster

BraGod tillgänglighet genom alla ICA butiker i landet

ICA Banken har blivit ett stort finansbolag sedan de startade sin verksamhet under 2001. Idag erbjuder lånegivaren smidiga privatlån på mellan 20.000kr till 350.000kr i upp till 12 år med bra ränta, tydliga villkor och låga avgifter. ICA Banken erbjuder inte bara lån utan även flera andra banktjänster som lönekonto, sparkonto, fondspar, bank- och kreditkort, bolån och försäkringar.

Hos ICA Banken får du allt du behöver under ett och samma tak. Till 2013 har ICA Banken lyckats få närmare en halv miljon Svenska kunder som utnyttjar deras banktjänster och förmånliga lån. ICA Banken är ett tryggt alternativ för alla, det är ett av Sveriges största och äldsta företag som man kan lita på i alla lägen. Därför ser vi ICA Banken som ett mycket starkt alternativ när du behöver ansöka om ett privatlån.

ICA Banken – Ett tryggt och smidigt alternativ

ICA banken webbsidaICA Banken jobbar stenhårt med säkerhet, både för dig som kund och för samhället i allmänhet. De håller mycket god koll på sina kunder och de bankaffärer som görs, för att förhindra alla former av pengartvätt och finansiering av e.v terrorism. Säkerheten är av toppklass, vilket gör att du kan känna dig trygg både med dina pengar och med dina personuppgifter.

ICA Banken har inga bankkontor utan du sköter alla dina bankärenden direkt hos någon av deras 1400 butiker runt om i landet. Detta gör också att du får en mycket större tillgänglighet än hos de flesta andra banker.

Läs om ICA Banken på Sverigekredit.se