Folkia

LånegivareBeloppKostnadLöptidAnsök
Folkia sms-lån 1000 kr -
20.000 kr
395 -
6724 kr
30 - 365 dagar
Låna pengar hos Folkia

BraStörst i Sverige på sms-lån

BraMycket låga kostnader och förmånliga villkor

Mindre braInget kostnadsfritt lån vid första tillfället

Folkia är Sveriges största lånegivare av sms-lån och de fortsätter fortfarande att växa men nya kunder varje dag. Anledningen till att Folkia blivit så populära är för att de erbjuder väldigt förmånliga villkor och låga kostnader. Folkia har verkligen öppnat upp marknaden för sms-lån och tagit många konkurrenter med sig för att göra små lån mer lättillgängliga.

Med Folkias enkla och förmånliga sms-lån erbjuds du en trygg lösning på tillfälliga ekonomiska behov utan att du behöver gå till banken och genomgå krångliga låneprocesser. Du kan låna mellan 1000kr till 10.000kr hos Folkia utan någon säkerhet. Lånet återbetalas på 30 till 90 dagar beroende på vilket belopp du ansökt om. Med en maxkostnad om ca 1600kr är Folkia en av de billigaste lånegivarna som erbjuder sms-lån.

Folkia är en trygg lånegivare

Folkia bildFolkia startade så tidigt som 2006 med målsättningen att hjälpa privatpersoner att få små krediter till bra villkor och genom smidiga låneprocesser som inte bankerna kunde erbjuda. Medelåldern på Folkias kunder är faktiskt så hög som 39 år och könsfördelningen är i stort sett jämnlik.

Folkia gör en egen kreditbedömning och en kreditupplysning vid ansökan för att försäkra sig om att du är kreditvärdig och kan återbetala lånet utefter de rådande villkoren.

Besök Folkia >>