Bigbank

BraTrygg lånegivare med mycket enkel låneprocess där du får snabbt svar.

Mindre braEn låg maxgräns på 50.000 kr med privatlånet

Bigbank är en välkänd och trygg lånegivare som alla är välkomna att ansöka hos. Det är väldigt enkelt att ansöka om ett privatlån hos Bigbank. Efter att du fyllt i den enkla låneansökan så gör lånegivaren en snabb bedömning av din kreditvärdighet, vilket gör att du snabbt får svar på din ansökan. Bigbank erbjuder privatlån med förmånliga villkor till låga kostnader som är väldigt tydliga och enkla att förstå.

Vid ansökan kan du välja din återbetalningstid och du kan när som helst återbetala hela lånet utan att behöva betala ränta för den kvarvarande tiden. En stor fördel med Bigbank är att de även beviljar privatlån till utländska medborgare med Svenskt uppehållstillstånd som är minst tre år gammalt. Ansök om ett privatlån hos Bigbank på mellan 10.000kr till 50.000kr.

Bigbank hemsidaBigbank är ett enkelt val

Du hittar all information du behöver på Bigbanks hemsida, så det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan direkt på nätet och invänta svar från lånegivaren.

Om det är något du inte förstår eller vill ha hjälp med så finns deras kundtjänst nära till hands mellan 8-17 alla vardagar. Du kan komma i kontakt med Bigbank via telefon, Skype, e-post eller genom deras chat på hemsidan. Du hittar en bra FAQ på hemsidan med vanliga frågor och svar.